Oslo // 20.02.2024 Trio Oro er i gang med å produsere “konsert med Trio Oro” vol 2. Til denne forestillingen har vi hyret inn den sagnomsuste Kenneth M. Lewis, som bl.a har jobbet med SPAN, M2M og Ida Maria = verdensherredømme. 
WINNER YAM AWARDS - Rio de Janeiro // 09.11.2023


“Gratulerer så mye med YAMawards, Trio Oro

Best school concert 2023 ble kåret i Brasil torsdag 9. november.

Vi i Marked for Musikk heier litt ekstra på Trio Oro, som alltid leverer kvalitet, energi og inspirasjon til sitt publikum, uansett alder! Trio Oro spilte i 2019 på Spot on, ble produsert som skolekonsert, spilte i dagprogrammet vårt to år etterpå. Trioen har de siste årene gledet tusenvis av skoleelever over hele landet, både i kulturhus, festivaler, og dks. For de som ikke vet det: Trio Oro har også en nydelig versjon for tilrettelagt dks.
Gratulerer så mye, Frederik Oscar Aakre, Adrian Felix Arntzen, Espen Thorvald Granseth og DKS Bærum

Etter en svært oppløftende helg som vinnere av YamAwards, ønsker vi å rette oppmerksomheten mot alle som har hjulpet oss med å gjøre Konsert med TRIO ORO mulig. Skamløst har vi tatt i mot svært mye hjelp i vår karriere, og det er nok en av de viktigste grunnene til at vi kan feire nok et år med så og si kontinuerlig konsertvirksomhet.

Vi ønsker å rekke en stor takk til Tom og Petter i DKS Bærum som tok sjansen og produserte konserten. Torunn Tusj som jobbet konserten ut på gulvet med oss som regissør og produsent. Marked for Musikk som ga oss muligheten (to ganger!) til å vise oss frem. Linda Helseth for gode råd når vi ikke visste hva vi skulle gjøre. Lauritz Kennedy for lån av (mange) instrumenter. Og selvfølgelig JMI og juryen i Yam Awards
Oslo Early // 14.10.2023


Trio Oro sin helt egne engel gir oss vanlig døende retning og fokus. 
Det finnes tidligmusikk, og så finnes det kjempetidlig musikk! Da er det godt å ha Tourdion fra ca 1566 på repertoaret.

Foto: Johan Nicolai MohnDKS Troms og Finnmark // 10-26.10.2023


Vi er på ungdomsskoleturne i nord! Vi har hamstret real turmat, piggdekk og kakao, og trives ganske godt ! 

 
Ljan Skole // 15.09.2023


Vi har filmet vår forestilling “Konsert med Trio Oro”- Om du vil se den, send oss en melding, så sender vi deg link! 


 
Sommer // 03.06-27.08.2023


For utenom krabbefiske og lange dager på hytte i Kragerø spilte vi på Go Figure Internasjonale Figurfestival, PIT Festival, Main Street Lillehammer, Bokcafen Asker, Sjøsprøyt Kragerø og på polske filmdager Jeløya. En reativt rolig sommer for et band med ambisjoner 200+ konserter i året. 

Foto: Cato Paulsen, Mainstreet Lillehammer 
 


Norge // 14.04-27.05.2023


Vi har vært på en aldri så liten releaseturne for plata “2023”, og besøkt bl.a Flasken Nesodden, NMBU Ås, Antikvariatet Trondheim og Sarpsborg Jazzklubb  

Design: Fredrik Scholze 
  
Kulturhuset i Oslo // 21.04.2023 


En aften med glede, svette, blod og tårer ! Utsolgt kulturhuset i laboratoriet - hør plata 2023 på spotify ! 

 

PODIUM AND OSLO CITY PRESENTS // 14.01.2023 In the exhibition “AEAEA” the group explores the character Circe as a goddess, woman, sorceress, mythic archetype and as an island. Best known from Homer’s Odyssey when Odysseus and his men visits Aeaea, Island of Circe, she is known for transforming his men into swine.

 
Trio Oro // 2022


Vi setter punktum for året med 271 spilte konserter i 2022. Og dette gjør vi faktisk som enda bedre venner enn da vi startet. Trio Oro- maskineriet, som har til hensikt å tilgjengeliggjøre noe fremmed musikk for sitt publikum, samt å spre musikkglede til så vel publikum som trioens medlemmer, takker for året. 

Vi gleder oss til 2023. Da blir det også album. Et bra album. 
 

DKS Trøndelag - Steinkjer Skole // 12.09.2022


Når en når en viss suksess-rate må det påregnes sikkerhetspersonell! Fansen presser på!

 Tromsø Jazzfestival // 13.08.2022


A small step for man, a big step for mankind!   
JM International, Banyoles // 14.07.2022


Trio Oro har vært i Spania! Med SAS streik og varmerekorder var besøket i fjellandsbyen Banyoles en real opplevelse. Etter endt konsert satt Espen seg på toget, her venter tre uker med eventyr. Vell fortjent.
 
 


Riksscenen - Oslo // 20.03.2022


“I dag skal dere få et skikkelig festfyrverkeri fra oss på Riksscenen. Vi har invitert med oss TRIO ORO, og det er et band som tør å leike seg med musikken. Denne trioen har en litt særegen besetning med blokkfløyte, djembe og gitar, men alle spiller på et høyt teknisk nivå og de har en vanvittig smittende musikkglede” ! Den Kulturelle Skolesekken - Svalbard // 07.03.2022


For en opplevelse. Med fire dager på Svalbard har Trio Oro, med følge, kjørt hundespann, snøscooter, besøkt en grotte, spist kake, gått litt rundt på Svalbard, møtt- på to små og hvite bjørner (som trengte litt kos), spist indisk, i det hele tatt, helt supert! 
Marked For Musikk // 18.10.2021 Bølgen Kulturhus, Larvik

 

Marked for Musikk:
«Trio Oro, they make every genre their own” 

Pamela Burnard, Professor of Arts, Creativities and Educations, Cambridge University, seminar “YAM Talk” Marked for Musikk Larvik 2021: 
(…) and I am looking at this incredible band that we had discussions with, Trio Oro, - who I am hoping would come to Cambridge Folk Festival one day - they represent art liveness, more than liveness - aliveness, this embodied energy that you feel the presence of in the music»EQUINOX - en høster det en sår //22.09.2021 Killingen,
Oslo


Det ble en okkult og rituell sermoni med opplesning av billedkunstner Karen Nikgol, “dark-folk” av Trio oro og glass- og stålskulpturer av arrangør og billedkunster Madelen Isa. 

Musikk i Nordland //

12-16.07.2021 Helgelandskysten,
Nordland


Vi har vært på turne langs Helgelandskysten med MiN Sommerbåt! Og badet nord for polarsirkelen! I stiv kuling! Uten redningsvest! Marked for Musikk //

23.10.19 Marked for Musikk,
Larvik -Trio Oro skal spille på Marked for Musikk! Vi gleder oss stort!

Oslo Kammermusikkfestival //

26.08.2018 Oslo


Et bilde sier da ofte mer enn tusen ord. Vi er særs fornøyde etter å ha fått spille på OSLO Kammermusikkfestival! 
TRIO ORO @2024