TRIO ORO

TRIO ORO er et band som prioriterer underholdningsverdi.
Alt vi gjør er designet for å holde publikum på tærne. Låtene er gjennomarbeidet for å få mest mulig ut av hver eneste tone og hvert eneste slag. TRIO OROs musikk blir fremført med glimt i øyet, og smittende spilleglede.De siste tre årene har TRIO ORO bl.a spilt på Oslo Kammermusikkfestival, Musikkfest Oslo, Go Figure Internasjonale Figurfestival, Marked for Musikk (Larvik), Sofar Sound, Blårollinger, turne langs Helgelandskysten i regi av Musikk i Nordland, DKS-turne i regi av Bærum DKS med Torunn Tusj som produsent, spilt på Riksscenen Oslo, Tromsø Jazzfestival, JM International (Spania), samt hatt release for dobbelt-albumet Trilogy No 1, som består av EP-ene They Are Ready, They Are Back, og Here We Go Again. Releasekonserten ble holdt på Kulturhuset i Oslo. 

Vinter og vår 2023 er trioen på DKS turne i Vestfold og Telemark og Oslo og en to ukers turne i Finland. I april slippes album med støtte fra Kulturrådet, med påfølgende release-turne. 


Frederik Oscar Aakre


– avsluttet sin bachelor i musikkpedagogikk ved Norges Musikkhøgskole våren 2017. Han jobber i dag som blokkfløytelærer og fløytist. Frederik er særlig opptatt av formidling og kommunikasjon i spillingen sin, først og fremst fordi han mener det hever publikums opplevelse, men mest av alt for å endelig knuse instrumentets uheldige konnotasjoner som fortsatt råder sterkt blant folk ferdige med grunnskolen. Om bare alle de hadde fått hørt mer på barokk, renessanse og middelaldermusikk! 

Adrian Felix Arntzen


– har bachelorgrad i Musikkvitenskap og Markedsføring fra henholdsvis Universitetet i Oslo og Handelshøyskolen BI. I 2013 spilte han på Roskilde-festivalen med art-rockbandet Tremoro Tarantura. Adrians musisering reflekterer ofte hans oppvekst på sjøen som dynamisk, presis, og selektiv. Ved hardt vær har saltvannet i blodårene tidvis også vært å finne på gitarhalsen noe som i motsetning til bandets to andre medlemmer møttes med stoisk ro.


Espen Thorvald Granseth


– har gått forfatterstudiet på Universitet i Sørøst-Norge, og spiller i tillegg til djembe i TRIO ORO, trommer i prog-rockbandet Delvoid. Som perkusjonist/
trommeslager har han spilt i rundt 40 band, bl.a. som fast trommeslager i Fay Wildhagen. I opprør mot et strengt, kjedelig, gammeldags og langt undervisningsopplegg fra barndommen har Espen blitt en fabelaktig improvisator både på trommesettet, djemben, kroppen sin og det som ellers skulle være tilgjengelig.
TRIO ORO @2023

︎    ︎    ︎