NORGES KANSKJE MEST AKTIVE TRIO, MED 462 KONSERTER I INN- OG UTLAND, 22/23. 

TRIO ORO er et band som prioriterer underholdningsverdi.
Alt vi gjør er designet for å holde publikum på tærne. Låtene er gjennomarbeidet for å få mest mulig ut av hver eneste tone og hvert eneste slag. TRIO OROs musikk blir fremført med glimt i øyet, og smittende spilleglede.TRIO ORO sin musikk passer for alle mennesketyper og i alle situasjoner. Fra konsertserien LilleRIKSEN i regi av Riksscenen, til underholdning i 70-årslag, Oslo kammermusikkfestival og Tromsø Jazzfestival, PIT, Exhibition “Aeaea” Podium Oslo. I bryllup, begravelser, konfirmasjoner, på eldresenter, barneskoler, barnehager, turné i Finland og i Spania, på flyktningsenter, Zoom-konsert i regi av Sentralen, fra båt til brygge i regi av Musikk i Nordland, på hjemmefester, navnefester og firmafester, på utesteder og konsertscener, på Høstakkefest med bål på stranda, vernissager, husband for Humornieu, festivalband for Go Figure! Festival for figurteater og visuell scenekunst i Oslo ... og vi har spilt i en tysk teaterforestilling, bare for å nevne nesten alt.

Frederik Oscar Aakre - blåseinstrumenter


– avsluttet sin bachelor i musikkpedagogikk ved Norges Musikkhøgskole våren 2017. Han jobber i dag som blokkfløytelærer og fløytist. Frederik er særlig opptatt av formidling og kommunikasjon i spillingen sin, først og fremst fordi han mener det hever publikums opplevelse, men mest av alt for å endelig knuse instrumentets uheldige konnotasjoner som fortsatt råder sterkt blant folk ferdige med grunnskolen. Om bare alle de hadde fått hørt mer på barokk, renessanse og middelaldermusikk! 
Adrian Felix Scholze Arntzen - strengeinstrumenter


– har bachelorgrad i Musikkvitenskap og Markedsføring fra henholdsvis Universitetet i Oslo og Handelshøyskolen BI. I 2013 spilte han på Roskilde-festivalen med art-rockbandet Tremoro Tarantura. Adrians musisering reflekterer ofte hans oppvekst på sjøen som hard, dynamisk og presis. Ved hardt vær har saltvannet i blodårene tidvis vært å finne på gitarhalsen, noe som i motsetning til bandets to andre medlemmer, møttes med stoisk ro. 

Espen Th. Granseth - slaginstrumenter 


– har gått forfatterstudiet på Universitet i Sørøst-Norge, og spiller i tillegg til djembe i TRIO ORO, trommer i prog-rockbandet Delvoid. Som perkusjonist/
trommeslager har han spilt i rundt 40 band, bl.a. som fast trommeslager i Fay Wildhagen. I opprør mot et strengt, kjedelig, gammeldags og langt undervisningsopplegg fra barndommen har Espen blitt en fabelaktig improvisator både på trommesettet, djemben, kroppen sin og det som ellers skulle være tilgjengelig.
TRIO ORO @2024