Oslo // 20.02.2024 Trio Oro er i gang med å produsere “konsert med Trio Oro” vol 2. Til denne forestillingen har vi hyret inn den sagnomsuste Kenneth M. Lewis, som bl.a har jobbet med SPAN, M2M og Ida Maria = verdensherredømme. 
WINNER YAM AWARDS - Rio de Janeiro // 09.11.2023


“Gratulerer så mye med YAMawards, Trio Oro

Best school concert 2023 ble kåret i Brasil torsdag 9. november.

Vi i Marked for Musikk heier litt ekstra på Trio Oro, som alltid leverer kvalitet, energi og inspirasjon til sitt publikum, uansett alder! Trio Oro spilte i 2019 på Spot on, ble produsert som skolekonsert, spilte i dagprogrammet vårt to år etterpå. Trioen har de siste årene gledet tusenvis av skoleelever over hele landet, både i kulturhus, festivaler, og dks. For de som ikke vet det: Trio Oro har også en nydelig versjon for tilrettelagt dks.
Gratulerer så mye, Frederik Oscar Aakre, Adrian Felix Arntzen, Espen Thorvald Granseth og DKS Bærum

Etter en svært oppløftende helg som vinnere av YamAwards, ønsker vi å rette oppmerksomheten mot alle som har hjulpet oss med å gjøre Konsert med TRIO ORO mulig. Skamløst har vi tatt i mot svært mye hjelp i vår karriere, og det er nok en av de viktigste grunnene til at vi kan feire nok et år med så og si kontinuerlig konsertvirksomhet.

Vi ønsker å rekke en stor takk til Tom og Petter i DKS Bærum som tok sjansen og produserte konserten. Torunn Tusj som jobbet konserten ut på gulvet med oss som regissør og produsent. Marked for Musikk som ga oss muligheten (to ganger!) til å vise oss frem. Linda Helseth for gode råd når vi ikke visste hva vi skulle gjøre. Lauritz Kennedy for lån av (mange) instrumenter. Og selvfølgelig JMI og juryen i Yam Awards
Oslo Early // 14.10.2023


Trio Oro sin helt egne engel gir oss vanlig døende retning og fokus. 
Det finnes tidligmusikk, og så finnes det kjempetidlig musikk! Da er det godt å ha Tourdion fra ca 1566 på repertoaret.

Foto: Johan Nicolai MohnDKS Troms og Finnmark // 10-26.10.2023


Vi er på ungdomsskoleturne i nord! Vi har hamstret real turmat, piggdekk og kakao, og trives ganske godt ! 

 
Ljan Skole // 15.09.2023


Vi har filmet vår forestilling “Konsert med Trio Oro”- Om du vil se den, send oss en melding, så sender vi deg link! 


 
Sommer // 03.06-27.08.2023


For utenom krabbefiske og lange dager på hytte i Kragerø spilte vi på Go Figure Internasjonale Figurfestival, PIT Festival, Main Street Lillehammer, Bokcafen Asker, Sjøsprøyt Kragerø og på polske filmdager Jeløya. En reativt rolig sommer for et band med ambisjoner 200+ konserter i året. 

Foto: Cato Paulsen, Mainstreet Lillehammer 
 


Norge // 14.04-27.05.2023


Vi har vært på en aldri så liten releaseturne for plata “2023”, og besøkt bl.a Flasken Nesodden, NMBU Ås, Antikvariatet Trondheim og Sarpsborg Jazzklubb  

Design: Fredrik Scholze 
  
Kulturhuset i Oslo // 21.04.2023 


En aften med glede, svette, blod og tårer ! Utsolgt kulturhuset i laboratoriet - hør plata 2023 på spotify ! 

 

PODIUM AND OSLO CITY PRESENTS // 14.01.2023 In the exhibition “AEAEA” the group explores the character Circe as a goddess, woman, sorceress, mythic archetype and as an island. Best known from Homer’s Odyssey when Odysseus and his men visits Aeaea, Island of Circe, she is known for transforming his men into swine.

 
Trio Oro // 2022


Vi setter punktum for året med 271 spilte konserter i 2022. Og dette gjør vi faktisk som enda bedre venner enn da vi startet. Trio Oro- maskineriet, som har til hensikt å tilgjengeliggjøre noe fremmed musikk for sitt publikum, samt å spre musikkglede til så vel publikum som trioens medlemmer, takker for året. 

Vi gleder oss til 2023. Da blir det også album. Et bra album. 
 

DKS Trøndelag - Steinkjer Skole // 12.09.2022


Når en når en viss suksess-rate må det påregnes sikkerhetspersonell! Fansen presser på!

 Tromsø Jazzfestival // 13.08.2022


A small step for man, a big step for mankind!   
JM International, Banyoles // 14.07.2022


Trio Oro har vært i Spania! Med SAS streik og varmerekorder var besøket i fjellandsbyen Banyoles en real opplevelse. Etter endt konsert satt Espen seg på toget, her venter tre uker med eventyr. Vell fortjent.
 
 


Riksscenen - Oslo // 20.03.2022


“I dag skal dere få et skikkelig festfyrverkeri fra oss på Riksscenen. Vi har invitert med oss TRIO ORO, og det er et band som tør å leike seg med musikken. Denne trioen har en litt særegen besetning med blokkfløyte, djembe og gitar, men alle spiller på et høyt teknisk nivå og de har en vanvittig smittende musikkglede” ! Den Kulturelle Skolesekken - Svalbard // 07.03.2022


For en opplevelse. Med fire dager på Svalbard har Trio Oro, med følge, kjørt hundespann, snøscooter, besøkt en grotte, spist kake, gått litt rundt på Svalbard, møtt- på to små og hvite bjørner (som trengte litt kos), spist indisk, i det hele tatt, helt supert! 
Marked For Musikk // 18.10.2021 Bølgen Kulturhus, Larvik

 

Marked for Musikk:
«Trio Oro, they make every genre their own” 

Pamela Burnard, Professor of Arts, Creativities and Educations, Cambridge University, seminar “YAM Talk” Marked for Musikk Larvik 2021: 
(…) and I am looking at this incredible band that we had discussions with, Trio Oro, - who I am hoping would come to Cambridge Folk Festival one day - they represent art liveness, more than liveness - aliveness, this embodied energy that you feel the presence of in the music»EQUINOX - en høster det en sår //22.09.2021 Killingen,
Oslo


Det ble en okkult og rituell sermoni med opplesning av billedkunstner Karen Nikgol, “dark-folk” av Trio oro og glass- og stålskulpturer av arrangør og billedkunster Madelen Isa. 

Musikk i Nordland //

12-16.07.2021 Helgelandskysten,
Nordland


Vi har vært på turne langs Helgelandskysten med MiN Sommerbåt! Og badet nord for polarsirkelen! I stiv kuling! Uten redningsvest! Marked for Musikk //

23.10.19 Marked for Musikk,
Larvik -Trio Oro skal spille på Marked for Musikk! Vi gleder oss stort!

Oslo Kammermusikkfestival //

26.08.2018 Oslo


Et bilde sier da ofte mer enn tusen ord. Vi er særs fornøyde etter å ha fått spille på OSLO Kammermusikkfestival! 
TRIO ORO @2024

NORGES KANSKJE MEST AKTIVE TRIO, MED 462 KONSERTER I INN- OG UTLAND, 22/23. 

TRIO ORO er et band som prioriterer underholdningsverdi.
Alt vi gjør er designet for å holde publikum på tærne. Låtene er gjennomarbeidet for å få mest mulig ut av hver eneste tone og hvert eneste slag. TRIO OROs musikk blir fremført med glimt i øyet, og smittende spilleglede.TRIO ORO sin musikk passer for alle mennesketyper og i alle situasjoner. Fra konsertserien LilleRIKSEN i regi av Riksscenen, til underholdning i 70-årslag, Oslo kammermusikkfestival og Tromsø Jazzfestival, PIT, Exhibition “Aeaea” Podium Oslo. I bryllup, begravelser, konfirmasjoner, på eldresenter, barneskoler, barnehager, turné i Finland og i Spania, på flyktningsenter, Zoom-konsert i regi av Sentralen, fra båt til brygge i regi av Musikk i Nordland, på hjemmefester, navnefester og firmafester, på utesteder og konsertscener, på Høstakkefest med bål på stranda, vernissager, husband for Humornieu, festivalband for Go Figure! Festival for figurteater og visuell scenekunst i Oslo ... og vi har spilt i en tysk teaterforestilling, bare for å nevne nesten alt.

Frederik Oscar Aakre - blåseinstrumenter


– avsluttet sin bachelor i musikkpedagogikk ved Norges Musikkhøgskole våren 2017. Han jobber i dag som blokkfløytelærer og fløytist. Frederik er særlig opptatt av formidling og kommunikasjon i spillingen sin, først og fremst fordi han mener det hever publikums opplevelse, men mest av alt for å endelig knuse instrumentets uheldige konnotasjoner som fortsatt råder sterkt blant folk ferdige med grunnskolen. Om bare alle de hadde fått hørt mer på barokk, renessanse og middelaldermusikk! 
Adrian Felix Scholze Arntzen - strengeinstrumenter


– har bachelorgrad i Musikkvitenskap og Markedsføring fra henholdsvis Universitetet i Oslo og Handelshøyskolen BI. I 2013 spilte han på Roskilde-festivalen med art-rockbandet Tremoro Tarantura. Adrians musisering reflekterer ofte hans oppvekst på sjøen som hard, dynamisk og presis. Ved hardt vær har saltvannet i blodårene tidvis vært å finne på gitarhalsen, noe som i motsetning til bandets to andre medlemmer, møttes med stoisk ro. 

Espen Th. Granseth - slaginstrumenter 


– har gått forfatterstudiet på Universitet i Sørøst-Norge, og spiller i tillegg til djembe i TRIO ORO, trommer i prog-rockbandet Delvoid. Som perkusjonist/
trommeslager har han spilt i rundt 40 band, bl.a. som fast trommeslager i Fay Wildhagen. I opprør mot et strengt, kjedelig, gammeldags og langt undervisningsopplegg fra barndommen har Espen blitt en fabelaktig improvisator både på trommesettet, djemben, kroppen sin og det som ellers skulle være tilgjengelig.
TRIO ORO @2024


 Contact:
 triooromusic@gmail.com

 Frederik Oscar Aakre

 frederikaakre@gmail.com
 +47 976 93 869

 Adrian Felix Scholze Arntzen
 arntzenmail@gmail.com
+47 934 29 476 

 Espen Th. Granseth
 espenthg@gmail.com
 +47 472 41 576

2024
13.01.24                   // St Croix Fredrikstad
14.01.24                   // Biermanns Barn Oslo 
18.01.24                   // Bærum Kulturskole  
17.02.24                   // Bølgen Kulturhus
02.03.24                 // Ælvespeilet i Porsgrunn 
05.03.24                 // Romerike Folkehøgskole 
13.03.24                  // Høgskolen i Halden
16.03.24                  // Utgaard 
13.04.24                  // Interkultur Drammen 
15.04.24                  // Lambertseter sykehjem 
20.04.24                 // Ulven Torgdager 
30.05.24                 // Festspillene Nesbyen 
01.06.24                  // Stoppested Verden
01.06.24                  // Musikkens dag Oslo, Kuba parken 
08.06.24                 // Barnas verdensdag Tøyen, Oslo 
02-09.06.24           // Festivalband Go Figure Internasjonale Figurfestival  
15.06.24                  // Eidsvolldagene
06.07.24                  // Sentralen Ung
20.07.24                  // Sentralen Ung
31.08.24                  // Gjøvik Bibliotek 
25.08.24                  // Losbydagen  
31.08.24                  // Gjøvik Bibliotek 
01.09.24                  // KIGO, Oslo 
14.09.24                  // Ås Kulturhus 
16-24.09.24            // Musikk i Nordland 
15.11.24                    // Sandvika 60+


2023
09.01-10.02.23        // DKS Vestfold og Telemark
14.01.23                   // PODIUM Oslo   
13.02-17.02.23         // DKS Oslo
27.02-03.03.23       // DKS Oslo del 2
04.03.23                  // Pakkhuset Oslo 
14.04.23                   // RELEASE, Skur 4 Drammen 
15.04.23                   // RELEASE, Flasken Nesodden
19.04.23                   // RELEASE, NMBU Ås 
21.04.23                   // RELEASE, Kulturhuset i Oslo 
26.04.23                  // RELEASE, Magenta Fredrikstad 
28.04.23                  // RELEASE, ÅTTE Kongsberg  
29.04.23                  // RELEASE, Antikvariatet Trondheim 
08.05-12.05.23        // Konsettitikeskus Finland
27.05.23                   // RELEASE, Sarpsborg Jazzklubb
03.06.23                  // Musikkfest Oslo, Pakkhuset
06.06.23                  // Go Figure Internasjonale Figurfestival
07.06.23                  // PIT Festival 
09.06.23                 // Main Street Lillehammer
10.06.23                  // Main Street Lillehammer
11.06.23                   // Bokcafen Asker 
24.06.23                  // Sjøsprøyt Kragerø
27.08.23                  // FOLKLOVE MOSS
28.08-01.09.23       // DKS Vestfold og Telemark 
04.09.23                  // Høyskolen i Lillehammer
06.09.23                  // OBOS Oslo 
17-27.09.23             // DKS Troms og Finnmark Del 1
10.10-26.10.23         // DKS Troms og Finnmark Del 2 
11.10.23                    // Puskas Alta 
14.10.23                    // Oslo Early 
21.11.23                    // Pøbben, Kjøllefjord 
30.10-10.11.23          // DKS Trøndelag 
11.11.23                     // KIGO, Oslo 
23.11.23                    // Årsfest Høyskolen i Lillehammer  
25.11.23                    // Bornas Verdensdag Førde 
14.12.23                    // Cappelens Forslag Oslo, 10 års jubileum for “They are ready” 2022 
10.01-08.02.22     // DKS Vestfold og Telemark
29.01.22                // Klimafestivalen112 Drammen
14.02-07.03.22     // DKS Sør Troms
20.03.22               // Riksscenen  
21-25.03.22.         // DKS Nordland del 1
28.03-08.04.22   // DKS Oslo del 1
20-22.04.22         // DKS Nordland del 2
24.04.22               // Sekkefabrikken Kulturhus
25.04-06.05.22    // DKS Oslo del 2 
07.05.22.               // Romerike Folkehøyskole 
12.05.22                // Krabuloftet, Utsira  
21.05.22                // MAYDAY Galleri, Montebello 
28.05.22               // Teatermuseet Oslo
06-10.06.22         // Festivalband Go Figure Internasjonale Figurfestival
02-03.07.22         // Rabalderfestivalen Molde
13.07.22                // JM International Banjoles, Spain
06.08.22              // Traffen Nyköping
07.08.22               // Sigridslunds Café Nyköping
13.08.22               // Barnas Jazzfestival Tromsø
14.08.22               // Trekanten Oslo
05.09-09.09.22  // DKS Troms Del 1
12.09-28.09.22    // DKS Trøndelag
17.09.22                // Kulturdøgn Sandefjord 
10.10-14.10.22       // DKS Troms Del 2
17.10-04.11.22       // DKS Vestfold og Telemark
05.11.22                 // Ælvespeilet i Porsgrunn
21-26.11.22            // DKS Oslo del 3
27.11-09.12.22       // Konsettitikeskus Finland
11.12.22                  // Sekkefabrikken Kulturhus

TRIO ORO @2024


TRIO ORO – LIVE AT JM INTERNATIONAL
SPAIN


Juli 2022

TRIO ORO – A Chance Meeting
LIVE DIGITAL KONSERT
SENTRALEN / OSLO


Juni 2020

TRIO ORO – LIVE DIGITAL KONSERT
SENTRALEN / OSLO
Språk: Spansk / Fransk  / Engelsk / Polsk
Juni 2020


TRIO ORO – Nachos (Noches de la luna)
Språk: Spansk / Fransk 
April 2018TRIO ORO – El Dolor 
Språk: Spansk
Mars 2019

TRIO ORO @2024